Course Features
- workspace_premium Certified by TÜV Rheinland
- calendar_month Access Time Lifetime Access
- trending_up Course Level: Beginner
- timelapse Learning Extent: 0 hrs. 20 min.
- language Language: german
Course Overview
About this online Course
Stress und Zeitdruck gehören in der Küche zum Alltag. Kleine Unachtsamkeiten im Umgang mit heißem Fett oder scharfen Messern können schnell zu Verletzungen führen. In diesem Training erfährst Du, wo Gefahren in der Küche lauern und wie Du Unfälle aktiv verhindern kannst.
Inhalte
- Verbrennungen
- SRS-Unfälle
- Stich- und Schnittverletzungen
- Hygiene, Ordnung und Sauberkeit
- Zusammenfassung
- Wissentest
Summary of Learning Contents
Sicherheit in der Küche Teil 1
-
Sicherheit in der Küche Teil 1extension interactive contenttimelapse 0 hrs. 20 min.
Ratings
Overall Rating
Reviews
from {{ rating.user.display_name }} am {{ rating.created_at | formatDate }}
Comments and Questions about the course
Do you have any general questions about the course? Would you like to get a more detailed picture of the structure of the course? Whether you want to share your own experiences with the learning community or have questions about a specific content: Feel free to join the discussions with other learners on this course.